Posts

Is uw woning of bedrijfspand goed beveiligd?

Inbraakbeveiliging begint met de vraag “Waar zou een inbreker voor komen?”. Uw antwoord geeft aan waar de nadruk van uw beveiliging moet liggen. Bouwkundige aanpassingen zijn natuurlijk een eerste barrière, zoals raam- en deurkozijnen die voorzien zijn van goedgekeurd hang- en sluitwerk.

Beveiliging vormt vaak een noodzakelijke aanvulling op de bouwkundige maatregelen. Zo’n installatie bestaat uit een centrale waarop een aantal detectoren is aangesloten. Als één van de detectoren een (poging tot) inbraak signaleert, wordt er een alarmsignaal doorgestuurd naar de Alarmcentrale. Zij ondernemen dan actie.

Slotenmaker-limburg.be is een erkend BORG Technisch beveiligingsbedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van een effectief en kwalitatief goede beveiliging. Zowel voor zakelijke als particuliere vraagstukken kunnen wij u helpen. We brengen uw situatie in kaart en luisteren naar uw wensen.

Als alle benodigde preventiemaatregelen zijn uitgevoerd, ontvangt u een kwaliteitsdocument in de vorm van een BORG Certificaat of Borg Opleveringsbewijs. U weet dan zeker dat voldaan is aan de kwaliteitseisen die de overheid en verzekeraars stellen aan de beveiligingsmaatregelen.

Om er zeker van te zijn dat uw beveiliging naar behoren blijft werken bieden wij ook onderhoudsovereenkomsten voor uw inbraaksysteem aan. U kunt voor zowel zakelijke als particuliere beveiliging contact met ons opnemen.

Inbraakbeveiliging installeren in Limburg